Torun Melih Gökçek Satranç Şampiyonu Oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisiyle aynı adı taşıyan torunu Melih Gökçek, 160 kişinin...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisiyle aynı adı taşıyan torunu Melih Gökçek, 160 kişinin katıldığı özel bir turnuvada birincilik kürsüsüne çıkarak, satranç şampiyonu oldu.

Ahmet Gökçek’in çocuğu olan ve İpek Koleji 3. sınıfa giden torun Melih Gökçek, 160 yaşıtının katıldığı 'Samanyolu Cup Satranç Turnuvası’nda birinci olmayı başardı. Ankara’daki özel okul öğrencileri arasında düzenlenen turnuvada zorlu geçen müsabakaların ardından satranç şampiyonu olan torun Melih Gökçek, mutluluğunu ilk olarak ailesi ile paylaştı.

Reklam
Reklam

Dünyanın en iyi satranç oyuncularını Ankara’dan çıkarmak için yola çıktıklarını belirten Antrenör İlyas Karaibrahimoğlu, yoğun bir çalışma yürütmenin sonucunda Melih Gökçek'in başarıya ulaştığını kaydetti. Oğlu Melih Gökçek ile gurur duyduğunu ifade eden Ahmet Gökçek ise,“Antrenör Karaibrahimoğlu, yeni bir satranç beyin takımı kurup, dünya şampiyonu çıkarmak için çalışıyor. Melih’in de bu takımda olması ve kısa zamanda böyle bir başarı elde etmesi bizi sevindirdi. Çok mutluyuz. İnşallah dünya çapında dereceler alır. Bunun için biz ailece her türlü desteği veriyoruz ve vereceğiz. Kendisiyle gurur duyuyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: