Torunlarının okulunda duygusal anlar yaşadılar

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ümran Anaokulu ve Özel Başarı İlköğretim Okulu, 18-24 Mart...

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ümran Anaokulu ve Özel Başarı İlköğretim Okulu, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle öğrencilerinin büyükbaba ve büyükannelerini kahvaltıda ağırladı.

Torunlarının okuluna gelen büyükler, onların eğitim gördükleri sınıfları gezerken, torunlarının sevinçlerini paylaştı. Özel Ümran Anaokulu ve Özel Başarı İlköğretim Okulu öğrencileri, büyükbaba ve büyükanneler için hazırladıkları programı sundu. Bu sırada duygulu anlar yaşandı.

Özel Ümran Anaokulu Müdür Yardımcısı Pınar Özerdem, "Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı saygı ve sevgidir. Yaşlılara, büyüklerimize bugün gösterilecek sevgi ve saygı,kaygılarımızı azaltacak, yaşama güvenle bakmamızı sağlayacaktır. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız." dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan eğitim öğretimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem veren Özel Ümran Anaokulu, düzenlediği mantı gecesinde Okul Aile Birliği üyeleri ve sınıf annelerini bir araya getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz