Toshiba gözlüksüz 3D destekli TV’sini tanıttı

Toshiba Almanya’da gerçekleştirdiği Word 2012 toplantısında yeni gözlüksüz 3D desteği sunan LED TV’sini tanıttı. Bakın bu TV kullanıcılara neler sunacak?

Toshiba uzun bir geliştirme aşamasından sonra ilk gözlüksüz 3D özelliği sunan ürününü kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 55 inç ekrana sahip olan ilk modelin adı 55ZL2. Dünyanın ilk kullanılabilir gözlüksüz 3D özelliğine sahip LED TV’si olma özelliğini taşıyan 55ZL2 3840 x2160 (4K) piksel çözünürlüğe sahip.

Bu yeni TV özellikle başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Ürün şimdilik 4 kullanıcıya kadar gözlüksüz 3D sunabiliyor. Ürünün özelliklerine baktığımızda CEVO engine teknolojini kullandığını görüyoruz. Bu teknoloji sadece Toshiba ürünlerinde kullanılıyor. Bu teknoloji çoklu görüntü işlemci platformu ile görüntünün daha iyi sunulmasını sağlıyor. Toshiba 55ZL2 üzerinde 7 çekirdekli işlemci bulunuyor.

Reklam
Reklam

Ürün 800 Mhz tazeleme oranına sahip. Buna ek olarak DLNA ve WiFi özelliği olan 55ZL2’nin USB harici disklere kayıt ve erişim imkanı bulunuyor. Buna ek olarak internete de kolaylıkla bağlayabileceğiniz ürün ile Facebook ve Youtube uygulamalarını da kullanabiliyorsunuz. Önümüzdeki sayfalarda ürünün detaylı resimlerine ulaşabilirsiniz.

[

**Toshiba’nın yeni Televizyonunu yakından inceleyin

**](http://www.scroll.com.tr/72465/galeri-toshiba-gozluksuz-3d-destekli-tvsini-tanitti/)