Tössed Üyelerinin Omü Ziyareti

Türkiye Özel Sporcular Derneği'nin (TÖSSED) Destek Programlar Sorumlusu Özge Özkan ile BESYO Müdürü Prof. Dr....

Türkiye Özel Sporcular Derneği'nin (TÖSSED) Destek Programlar Sorumlusu Özge Özkan ile BESYO Müdürü Prof. Dr. Osman İmamoğlu, Okutman Meryem Gezer Sevinç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

TÖSSED Destek Programları Sorumlusu Çocuk ve Ergen Psikologu Özge Özkan, amaçlarının ailesinde zihinsel engelli birey bulunan kişilerin, aynı kaderi paylaşan diğer kişiler ile buluşturularak bir destek şebekesi oluşturulması ve ortak sorunlarda işbirliği yapılması olduğunu belirterek, Rektör Akan'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Prof Dr. Hüseyin Akan ise, "Üniversite olarak engelliler için önemli katkılar yaptık. Binalardaki eksik asansörleri tamamladık. Aynı zamanda engelliler için Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde Diş Sağlığı Merkezi kurduk. Bu merkez Türkiye'de yalnızca bizde var. Merkezimiz haftanın 5 günü hizmet veriyor. OMÜ Gelişimsel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi yöneticileri bu konuda çok hassaslar. Engelli bireylerimize yönetim olarak gerekli katkıları sağlayacağız" dedi.

Ziyaretin sonunda Özge Özkan TÖSSED adına, Rektör Prof. Dr Hüseyin Akan'a plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: