Tosya Belediye Başkan Şahin'den Inceleme

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca konut inşa edilecek arsada incelemelerde bulundu.

KASTAMONU Başkanlığınca konut inşa edilecek arsada incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bahçelievler Mahallesi'ne inşa edilmesi planlanan evlerin kente önemli ölçüde canlılık kazandıracağını söyledi. Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kamu yatırımları ile ilçenin kalkınmasına yönelik gereken çabanın gösterildiğini ifade eden Şahin, "Konut projesine vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bu projeyle hem vatandaşlarımızı ev sahibi yapmayı hem de bu bölgenin canlılık kazanmasını hedefliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: