Tosya belediyesinde 15 işçi düzenlenen törenle işe başladı

Tosya Belediyesi'nde 15 işçi düzenlenen törenle işe başladı.

Tosya Belediyesi'nde 15 işçi düzenlenen törenle işe başladı.

Tosya Belediyesi ve İŞKUR arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında geçici olarak istihdam edilen 15 işçinin işe başlaması dolayısıyla, Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

Törene, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, İl Genel Meclis Üyesi Salih Asil, Orman İşletme Müdürü Cengiz Dik, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Şahin, törende yaptığı konuşmada, 6 ay süre ile istihdam edilecek işçilerin, kamusal alt yapının yenilenmesi işleri kapsamında, Bahçelievler Mahallesi'nde parke döşeme ve ağaçlandırma çalışmaları yapacağını ifade ederek, işçilere başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: