Tosya Doğalgaza Kavuştu

Tosya ilçesinde KARGAZ doğalgaz dağıtımına yapılan törenle başladı.

Tosya ilçesinde KARGAZ doğalgaz dağıtımına yapılan törenle başladı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde KARGAZ doğalgaz dağıtımına Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törenle başladı. Törene; Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, KARDAZ Genel Müdürü Kasım Kahraman, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tosya'da ilk doğalgaz Kaymakam Türköz'ün evine verilirken, KARGAZ Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, 220 abone yaptıklarını belirterek, hedeflerinin 3 bin abone olduğunu söyledi. Kahraman, "15 Ekim 2004 tarihinde grup şirketimiz Çorumgaz tarafından, Çorum şehrine doğalgaz verilmesi aşamasında, özel sektör olarak bir şehre ilk kez doğal gaz vermenin mutluluğunu yaşamıştık. O günden sonra 5 ayrı şehir merkezinde ve on ayrı ilçede doğal gazı konut ve sanayide kullanıma hazır hale getirdik, şu anda toplam 200 bin aboneye hizmet veriyoruz. Hizmet verdiğimiz şehirlerde doğalgazı kullananların doğalgazın üstünlüklerini daha iyi anlayacağı, çevre dostu doğal gazın ucuzluğuyla, temizliğiyle, konforuyla insanların yaşam tarzını değiştirdiğini yakinen gördük. Doğal gaz kullanan abonelerimize ve sanayicilerimize, 'doğal gazdan, doğal gazın ucuzluğundan, temizliğinden, konforundan, rahatlığından memnun olmayan var mı?' diye sorduğumuzda, doğal gaz kullanıp ta memnun olmayan bir aboneye rastlamadık, Allah'a hamd olsun bol bol hayır duası aldık. Doğalgaz kullanan abonelerin memnuniyetini görenler, bir dairede bir yılda en az bin 500 lira yapıldığını görenler, bir an önce doğal gaz kullanımına geçebilmek için yoğun bir şekilde hazırlıklara başladılar. Geçen yıl Tosya'da takribi 25 kilometre boru hattı tesis ettik, 3 milyon liralık yatırım yaptık, bu yılda yatırım faaliyetlerimiz başlamış olup gerek sizlerden, gerek belediye başkanımızdan gelen yoğun talep üzerine 10 kilometre daha boru hattı tesis edeceğiz. Yatırım programımıza sizlerden gelen abonelik taleplerine bağlı olarak devam ettireceğiz. Bugün, Tosya'da doğalgaz ateşini yakacağımız, doğal gazı siz değerli Tosyalı dostlarımızın kullanımına arz edeceğimiz için çok mutluyuz. Tosya'ya doğal gazı getirmenin heyecanını bizimle paylaşan, bize her türlü desteği veren başta Tosya Belediye Başkanımız Kazım Şahin, Tosya Kaymakamımız Mehmet Türköz olmak üzere, tüm emeği geçenlere ve değerli Tosyalılara canı gönülden teşekkür ediyorum. Tosya'da abone sayısı 220'ye ulaşmıştır, yıl sonuna kadar abone sayımızın 3 bine ulaşmasını hedefliyoruz. İnsan sağlığı ve şehrin yaşam kalitesini arttırmak için çıkmış olduğumuz bu yolda, vermiş olduğunuz desteğe teşekkür eder, sizleri en kalbi duygularla selamlarım" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından doğalgazın Tosya'ya gelişi için Kaymakam Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin ve KARGAZ Genel Müdür Kasım Kahraman tarafından meşale yakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz