Tosya Kaymakamı Türköz:

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, "Şehitler ve gazilerimiz kadar, aileleri de milletimizin göz bebeği ve sevgilisidir" dedi.

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, "Şehitler ve gazilerimiz kadar, aileleri de milletimizin göz bebeği ve sevgilisidir" dedi.

Kaymakam Türköz, Tosya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Keçeci ile birlikte, 2012-2013 eğitim ve öğretim döneminde Tosya'da ikamet eden şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz hizmet vereceğini açıklayan bir dershaneyi ziyaret etti.

Türköz, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçedeki eğitim ve öğretim seviyesini yükseltmek için çalışmalar yaptıklarını belirterek, dershanenin de anlamlı kampanyayla kendilerine destek verdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Eğitim ve öğretimin aileden başlayan uzun bir yolculuk olduğunu ifade eden Türköz, şöyle konuştu:

"Günümüz toplumunda, birçok yerde insanlara eğitim ve öğretim olanakları sunulsa da bu imkanlar ülkemizdeki her bireye ulaşacak seviyeye gelinceye kadar kararlılıkla sürdürülmelidir. Eski klasik yöntemlerin dışına çıkılarak, modern teknolojinin nimetlerini sınırsızca kullanmamız gerekmektedir. Bilinçli bireylerin, zekalarını, mantıklarını en iyi şekilde kullanmasını sağlayarak, geleceğimiz olan neslimizin çok daha güzel bir ortamda yaşamasını sağlayabiliriz."

Dershanenin şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz dershane hizmeti verecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Türköz "Şehitler ve gazilerimiz kadar, aileleri de milletimizin göz bebeği ve sevgilisidir. Bu örnek davranışın diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil etmesini temenni ederim" diye konuştu.

Dershane Müdürü Levent Çağlar da uygulamanın reklam duygusu taşımadığını belirterek, amaçlarının kamuoyuna mesaj vermek olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Eğitim kurumlarının şehit ve gazi çocuklarına artık sözde değil, özde eğitim desteğinde bulunması gerektiğini vurgulayan Çağlar, "Dershane olarak şehit ve gazilerimize karşı olan vefa borcumuzu bu şekilde ödemeye çalışıyoruz"dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: