Tosya’da 200 Adet İran Diyazemi Ele Geçirildi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yapılan operasyonda 2 kutu içinde 200 adet film tablet halinde İran diyazemi...

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yapılan operasyonda 2 kutu içinde 200 adet film tablet halinde İran diyazemi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, 13 Mayıs Pazartesi günü öğlen saatlerinde bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen Tosya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir içerisinde diyazepam adıyla bilinen İran diyazemi adlı uyuşturucu hap sattığı iddia edilen A.K. (34) ve E.B. (38) isimli şahısları teknik takibe aldı. Yapılan teknik takip sonucunda şüpheli şahıslar, İran diyazemini M.Ş. (49) ve R.K. (31) simli şahıslara satarken suçüstü yakalandı. Satıcı olduğu iddia edilen A.K. ve E.B., Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca serbest bırakıldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz