Tosya'da KHGB Encümen Üyeleri Belirlendi

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB)...

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) toplantısında, yaptığı konuşmada, ilçeye bağlı köylerde yaşayan vatandaşların daha modern alanlarda yaşamlarını idame etmeleri için el birliği içerisinde çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Köylerin bir çok altyapı ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Türköz, "Özellikle, Köylerin Altyapısını Destekleme (KÖYDES) Projesi kapsamında köylerimizin birçok sorununu çözdük. Çözülmeyen sorunlarımızda var. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. 2013 yılında belli olan ödeneklerimizi yine sizlerle istişare ederek, köylerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanacağız.'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından yapılan seçimde, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Sarıkayalı ve Salih Asil, Çaykapı Köyü Muhtarı Sait Mergen, Aşağıdikmen Köyü Muhtarı Kadri Eken, Tosya Kaymakamlığı KHGB encümen üyeliğine seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: