Tosya'da Tarım Alanları Oluşturma Projesi

KASTAMONU (AA) – Tosya'da "Tarım ile Tarım Tekniklerini Geliştirme ve Yeni İstihdam Alanları Oluşturma Projesi” toplantısı yapıldı.

KASTAMONU – Tosya'da "Tarım ile Tarım Tekniklerini Geliştirme ve Yeni İstihdam Alanları Oluşturma Projesi” toplantısı yapıldı. Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, belediyede düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede son yıllarda her alanda büyük gelişmeler yaşandığını söyledi. İlçede birçok yatırımın vatandaşların hizmetine sunulduğunu anlatan Türköz, şunları kaydetti: "İlçemizi gelişmiş Avrupa şehirleri seviyesine çıkartacak olan bu çalışmalara ek olarak Tosya Kaymakamlığı, Tosya Belediyesi, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası, Tosya Ziraat Odası ve çiftçler ile el ele vererek tarımı daha ileri seviyelere taşımak amacıyla bir proje geliştirdik. Projenin basına yansımasının ardından vatandaşlarımız tarafından çok büyük destek aldık. Uzun soluklu olan bu projenin başarıya ulaşması halinde, ilçemizde mevcut 228 bin 318 dekar tarım arazisinde ileri tarım teknikleri ile üretim yapacak olan çiftçilerimiz daha çok kazanacak inşallah." Proje üzerinde karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıya, Tosya Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi, Tosya Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Gümüş ile çiftçiler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: