Tosya'da Trafik Kontrolleri Devam Ediyor

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde Tosya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Trafik Şube ekipleri 22 Mayıs Çarşamba gecesi şehir...

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde Tosya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Trafik Şube ekipleri 22 Mayıs Çarşamba gecesi şehir girişinde bir dizi trafik denetleme kontrolleri yaptılar.

Trafik şube ekipleri tarafından yapılan denetimlerde araç ve motorsiklet sahiplerinin Ehliyet ve Ruhsatlarının kontrolleri yapıldı. Belgelerin yanısıra Trafik polisleri araç sürücülerine yönelik Alkol denetlemesi yaparak şehir içi trafiğinin kontrollerini sağlamaya yönelik denetimlere devam edildiğini söyledler. Yapılan kontroller sırasında Trafik polisleri araç sahiplerine Emniyet kemerlerini takmalarını, motorsiklet sahiplerine kask takmalarını, şehir içi hız uygulamalarına dikkat etmeleri ve araçlarının eksik olan belgelerinin zamanında yapılmasını söylerek, araç sahipleri Trafik konusunda detaylı olarak bilgilendirildi. Yetkililer şehir içinde benzeri denetlemelerin devam edeceğini söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz