Tosya’da ‘Yazar Söyleyişleri’ programı yapıldı

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin tarafından başlatılan “Okuyan Bir Tosya Hayalim Var” projesi kapsamında yazarlarla öğrencileri buluşturmayı amaçlayan “Yazar Söyleşileri” devam ediyor.Tosya Kaymakamı Deniş Pişkin tarafından “Okuyan Bir Tosya Hayalim Var” projesi başlatıldı.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin tarafından başlatılan “Okuyan Bir Tosya Hayalim Var” projesi kapsamında yazarlarla öğrencileri buluşturmayı amaçlayan “Yazar Söyleşileri” devam ediyor.
Tosya Kaymakamı Deniş Pişkin tarafından “Okuyan Bir Tosya Hayalim Var” projesi başlatıldı. Proje kapsamında yazarlarla öğrencileri buluşturmayı amaçlayan ‘Yazar Söyleyişleri’ programı da devam ediyor. Proje kapsamında Çocuk Kitapları Yazarı Yaşar Koca, Tosya Kaymakamlığının daveti üzerine ilkokul ve ortaokul öğrencilerine “Kitap ve Okuma Kültürü” üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz