Tosya'ya Yeni Hükümet Konağı Yapılacak

KASTAMONU (AA) – Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, ilçeye yeni hükümet konağı yapılması için çalışmaların başlatıldığını söyledi.

KASTAMONU – Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, ilçeye yeni hükümet konağı yapılması için çalışmaların başlatıldığını söyledi. Kaymakam Türköz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin her alanda gelişerek büyüdüğünü, kamu yatırımlarına yenisi eklemek amacıyla modern bir hükümet konağı inşa edebilmek için gereken çalışmaların başlatıldığını belirtti. İlçede 1979 yılında hizmete giren ve birçok kamu kurumunu barındıran hükümet konağının her geçen gün büyüyen Tosya’nın ihtiyacına cevap veremez hale geldiğini belirten Türköz, şunları kaydetti: "Daha hızlı, sağlıklı ve verimli hizmet alınabilecek modern mimariye sahip hükümet konağına ihtiyaç olduğu tüm Tosyalılar tarafından dile getirilmekteydi. İçişleri Bakanlığı tarafından 2014 yılı yatırım programına alınması planlan hükümet konağımızın etüt ve proje işleri için Kastamonu İl Özel İdaresine ödeneğin gönderildiğini öğrendik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: