Tosyöv Burdur Protokolü İle Bir Araya Geldi

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Burdur Destek...

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Burdur Destek Derneği tarafından Grand Özeren Otel’de düzenlenen toplantıda protokol ve iş adamları buluştu.

Toplantıya Vali Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cumhuriyet Savcısı Murat Karakaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar ve iş adamları katıldı.

TOSYÖV Burdur Destek Derneği olarak idareci ve iş adamları arasından iletişimi artırmak amacıyla kahvaltılı toplantı düzenlediklerini belirten Dernek Başkanı Hasan Akçay, “Bilgilerinizi değiştirirseniz, birikimlerinizi katlayabilirsiniz. Bizim için buradaki sanayicilerimiz kendi işlerinde başarılı olmuş, müteşebbislere örnek olabilecek olan sanayicilerimizdir" dedi. TOSYÖV’de bir yönetim değişikliği gerçekleştirdiklerini belirten Akçay, çalışma programlarını paylaşarak, iletişimin sağlanması açısından katkılarını devam ettireceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz ise yaptığı konuşmada bilginin önemine değinerek, "Bilgiyi alabileceğimiz bir yere sahip olduğumuz zaman daha önemli adımlar atarız. Burdur’un geleceği açısından biz her zaman ümitliydik, 2.Organize ile ilgili İmar Planı’nı Ankara’ya gönderdik, birkaç husus eksik kalmış, onları da tamamladık, göndereceğiz. Tahsislerde bir sıkıntı kalmadı. 22 parselimiz vardı, 22’sini de sözleştik. Biz artık 3. Organize Sanayi Bölgesi’ne bakacağız. Onun yolunu bulmamız lazımdır. 2.OSB’de ön tahsisler kanalıyla da 1,5 milyona yakın bir kamulaştırma bedelimiz var. Hem o çıkacak hem de kredisiz yapma imkanımız olacak" diye konuştu.

Konuşmasında atıl durumdaki Kız Meslek Lisesi ile ilgili projeden de sözeden Vali Yılmaz, "Atış Alanı denilen bir yer var. Bazı arkadaşlarımızın özel okul yapma noktasında arsa talepleri var. Onları da değerlendiriyoruz. Burada yeni açılacak özel okulun ilimize büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bize her konuda destek veren oda başkanlarına, iş adamlarına, mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz