Tottenham - Chelsea maçı canlı yayınla Lig Tv 3'te

İngiltere Premier Ligi'nin lideri Chelsea Tottenham deplasmanına konuk oluyor. Tottenham - Chelsea karşılaşmasında favori konuk ekip olsa da, güçlü bir kadroya sahip olan Tottenham da hafife alınacak bir rakip değil. Bu zorlu mücadele TSİ bu akşam 19.30'da başlayacak.

Tottenham - Chelsea karşılaşmanı bu akşam oynanacak. İngiltere Premier Ligi'nin 20. haftasında lider Chelsea, ligin dişli ekiplerinden Tottenham'a konuk oluyor. White Hart Line Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 19.30'da başlayacak. Tottenham - Chelsea maçı canlı yayınla Lig Tv 3'te ekrana gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 19.30

Yayın: Lig Tv 3

Stat: White Hart Line

Tottenham: Lloris, Rose, Fazio, Vertoghen, Walker, Eriksen, Bentaleb, Chadli, Mason, Lamela, Kane

Teknik Direktör: Mauricio Pochettino

Reklam
Reklam

Chelsea: Courtois, Ivanovic, Azpilicueta, Cahill, Terry, Fabregas, Hazard, Obi Mikel, Matic, Willian, Diego Costa

Teknik Direktör: Jose Mourinho

Sezona istediği başlangıcı yapamayan ve istikrarsız bir görüntü çizen Tottenham, son haftalardaki performansı ile istikrarı yakaladı ve üst sıralara yükselmeye başladı. Son olarak geçtiğimiz hafta Manchester United ile berabere kalan Tottenham, son 5 karşılaşmasında yenilgi yüzü görmedi. Tottenham ayrıca evinde oynadığı son 4 maçta da yenilmiyor. Christian Eriksen, Nacer Chadli ve Harry Kane'in sırtladığı Tottenham, bu akşam lideri sahasında ağırlayacak.

Öte yandan Jose Mourinho yönetiminde harika bir sezon geçiren Chelsea, bu sezon oynadığı 19 lig maçında yalnızca 1 yenilgi aldı. 4 maçtan da beraberlikle ayrılan Chelsea, geri kalan 14 maçı kazanmasını bildi. Güçlü kadrosuyla rakiplerine korku salan Chelsea, geçtiğimiz hafta ise Southampton deplasmanında puan kaybetti ve 1 puana razı oldu. Cesc Fabregas orta sahasında fark yaratan Chelsea, golcü sorununu ise Diego Costa ile halletti. Ayrıca Belçikalı Eden Hazard'ın performansı da gün geçtikçe yükseliyor.

Reklam
Reklam

Bu zorlu 90 dakikada iki takımda tam kadro olarak sahaya çıkacaklar ve futbolseverlere seyir zevki yüksek bir müsabaka izleme fırsatı sunacaklar.