Tottenham'ı Soldado uçurdu!

Soldado'nun Tottenham kariyerindeki ikinci penaltı golünü attığı maçta ev sahibi üç puana uzanmayı başardı.

Premier Lig'in ikinci hafta mücadelesinde Tottenham, Swansea'yi mağlup etmeyi başardı.

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi ekipti.8. dakikada Paulinho'nun ceza sahası dışından sert şutunda kaleci uzanarak topu kontrol etti.

9. dakikada bu defa Swansea geldi. Routledge'ın sağ ayağıyla şutunda kaleci Lloris topu çelmeyi başardı. 17. dakikada Chadli'nin yay üzerinden kullandığı serbest atış üstten dışarı gitti.

35. dakikada Tottenham maçın en net şansını yakaladı. Sağ taraftan yapılan ortada ceza sahası içinde şut şansı yakalayan Dembele'nin vuruşunu Vorm harika çeldi ve golü önledi.

Reklam
Reklam

37. dakikada bu defa soldan gelen ortada Paulinho uygun durumda voleyi kötü vurdu ve top dışarı gitti. Taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gittiler.

İkinci yarının başlarında vitesi artıran Tottenham golü bulmayı başardı. 57. dakikada Towsend'in Shelvey'nin müdahalesiyle yerde kalması sonucu kazanılan penaltıyı gole çeviren Soldado, Tottenham'ı 1-0 öne geçirdi.

67. dakikada Townsend ceza sahası dışından sol ayağıyla kaleyi yokladı ama top farklı şekilde auta gitti.

71. dakikada Hernandez'in ortasında ceza sahasına sağdan giren Flores gelişine muhteşem bir şut attı ama kaleci aynı güzellikte çıkardı.

Kalan bölümlerde başka gol olmayınca maç ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.