Toyota Plaza Seçil 23 Nisan Çocuk Şenliği İçin 'toyota Gibi Aileler’i Bekliyor

Toyota, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları yine unutmadı. 20-23 Nisan tarihleri arasında...

Toyota, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları yine unutmadı. 20-23 Nisan tarihleri arasında Toyota Plaza Seçil'e gelen çocuklar için çok renkli hediyeler hazırlanırken, anne babalar da Toyota modellerini test edebilecek. Auris karakterlerinin yer aldığı Auris standının önünde neşeli aile fotoğrafı çekip “Ailem” konulu şiir yazarak Toyota’nın Facebook sayfasına yükleyenler arasından 10 kişi iPad kazanabilecek.

Toyota Plaza Seçil, artık gelenekselleşen “23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri” için 20-23 Nisan tarihleri arasında ile tüm çocukları ve ebeveynlerini davet ediyor. 23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri çerçevesinde Toyota Plaza Seçil'i ziyaret edecek çocuklara boyama kitabı, boyölçer, balon, şakşak ve boya kalemleri hediye edilirken, ebeveynler Toyota modellerini test edebilecek. Auris karakterlerinin yer aldığı Auris standında çekilen neşeli aile fotoğrafları ile “Ailem” konulu yazdıkları şiiri en geç 28 Nisan’a kadar Facebook Toyota Türkiye sayfasındaki Toyota Çocuk Şenliği 2013 uygulamasına yükleyenler 10 adet iPad’ten birini kazanma şansına sahip olacaklar. Jüri değerlendirmesi sonucu en güzel 10 şiir belirlenecek ve kazananlar 9 Mayıs günü Toyota Türkiye Faceboook sayfasında ilan edilecek.

Reklam
Reklam

Toyota Plaza Seçil Genel Müdürü Hasan Kamil Hayali, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını, çocukların bayramı coşkulu bir şekilde kutlaması için Toyota Plaza Seçil Toyota Çocuk Şenliği’ne bütün çocukları beklediklerini, ayrıca ocuklar bayramlarını eğlenceli bir şekilde kutlarken, ebeveynleri Toyota Plaza Seçil'de Toyota modellerini test edip, Toyota teknolojisini yakından tanıma fırsatı bulabileceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: