TPAO Batman Bölge Müdürlüğü 85 Güvenlik Elemanı Aldı

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü, Batman, Diyarbakır ve Mardin’de görevlendirilecek 85 kişilik özel güvenlik personeli...

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü, Batman, Diyarbakır ve Mardin’de görevlendirilecek 85 kişilik özel güvenlik personeli aldı.

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü tarafından kura ile belirlenecek olan özel güvenlik personeli alımı için 476 aday mülakat başvurusunda bulundu.

Bölge Müdürlüğü'nce kurulan kontrol komisyonu tarafından 476 özel güvenlik adayı yaş, kilo, boy ve eğitim kriterlerine göre kontrolden geçirildi. Kontrol komisyonu tarafından yapılan yoğun çalışmalar sonucu ilk elemeyi geçen 283 aday, TPAO Kapalı Spor Salonu'nda 4. Noter huzurunda yapılan kura çekimine katıldı. Batman için 211 adayın katıldığı kura çekiminde 58 kişi, Diyarbakır bölgesi güvenlikçi alımı için kuraya katılan 64 kişi arasından 17 kişi, Mardin’den ise 16 güvenlikçi adayının katıldığı kura çekiminde 8 kişi kurayı kazandı. Özel güvenlikçi adayları kameralar önünde kura çekimini sonuna kadar heyecanla izledi. Yedekler ve kazanamayanların ismi tek tek okundu.

Reklam
Reklam

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü 85 kişilik özel güvenlikçi alımı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hafta boyunca tertip kontrol komisyonumuz titiz ve şeffaf bir şekilde çalıştı. TPAO‘da ilk defa böyle güzel bir kura çekimi oldu. Kazanan bütün adaylara kurum olarak başarılar diliyoruz. Kazanamayan sevgili Batmanlı hemşehrilerimize de gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: