Tpao Genel Müdürü Mehmet Uysal Batman İle Vedalaştı

Uzun yıllar Türkiye Petrollerinde çeşitli kademelerde görev yapan TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, Batman'a gelerek...

Uzun yıllar Türkiye Petrollerinde çeşitli kademelerde görev yapan TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, Batman'a gelerek TPAO çalışanları ve Petrolspor kulübü ile vedalaştı. Emekliye ayrılan Uysal, TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın ile birlikte Batman bölgesine bağlı petrol sahaları ve sondaj kulelerini gezerek TPAO çalışanlarıyla vedalaştı. TPAO futbol sahasında Petrolspor ailesi ile bir araya gelen Uysal, tüm branş takımları ve şampiyon sporcularla vedalaşarak hatıra fotoğrafları çektirdi. Petrolspor antrenmanını izleyen Uysal'a TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın tarafından günün anlamına binaen bir Petrolspor plaketi ve üzerinde Mehmet Uysal'ın adının yazılı olduğu Batman Petrolspor forması hediye edildi.

Reklam
Reklam

Emekliye ayrılan TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal onuruna TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Petrol Cafe’de ünite müdürlerine ve TPAO çalışanlarına bir akşam yemeği verdi. Yapılan konuşmaların ardından Genel Müdür Mehmet Uysal, yaptığı çalışmalarla kısa sürede bir çok alanda başarılı hizmetler yapan Bölge Müdürü Gökhan Akın ve çalışma arkadaşlarına göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkür etti. Uysal, sabah karayoluyla Batman‘dan ayrılarak Adıyaman‘a hareket etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: