Tpao Üniteler Arası Futbol Turnuvası

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü personeli tarafından organize edilen üniteler arası futbol...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü personeli tarafından organize edilen üniteler arası futbol turnuvası devam ediyor.

Turnuvanın ikinci gününde oynanan karşılaşmalarda Üretimspor, Muhasebespor 'u 2 - 0 'lık farklı skorla yenerken turnuvadaki ilk galibiyetini aldı. Günün ikinci karşılaşmasında Ramanspor, Bakımonarımspor'u 2 - 1 yendi. Turnuvanın başarılı takımlarından Petrolspor ise güçlü rakibi Sondajspor'u 2 - 0 yenerek liderliğini devam ettirdi.

Çok sayıda sporseverin izlediği karşılaşmalara doyum olmadığını belirten taraftarlar turnuvayı başarılı bir şekilde yöneten Personel ve İdari İşler Müdürü Abdulkadir Demir, Spor Şefi Hidayet Eren ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: