TPAO’dan Batman’a kız meslek lisesi

TPAO Batman Bölge Müdürü Süleyman Çalık, TPAO’nun anaokulundan üniversiteye kadar eğitimin her kademesine katkı sunduğunu...

TPAO Batman Bölge Müdürü Süleyman Çalık, TPAO’nun anaokulundan üniversiteye kadar eğitimin her kademesine katkı sunduğunu ifade etti.

TPAO Batman’a 40 derslikli kız meslek lisesi yapıyor. Yaklaşık 9 milyon liraya mal olması beklenen okulun parasının valilik hesabına aktarıldığını belirten TPAO Batman Bölge Müdürü Süleyman Çalık, okulun bir veya bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede tamamlanmasını arzuladıklarını söyledi.

Okulun valiliğin tespit edeceği bir alana yapılacağını belirten Çalık, prosedürlerin tamamlanmasının ardından inşaat çalışmalarının başlayacağını kaydetti. TPAO’nun, daha önce Batman Üniversitesi'ne 6.5 milyon lira hibe ettiğini, TOKİ konutlarında yaptığı anaokulu ile site içinde yapılan Atatürk İlköğretim Okulu inşaatlarının da tamamlandığını hatırlatan Çalık, “TPAO olarak anaokulundan üniversiteye kadar eğitimin her kademesine katkı sunmuşuz.” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan TPAO’nun sosyal tesislerinden tüm vatandaşların faydalanabileceğini belirten Çalık, “Buralar halkındır. Buralara siz sahip çıkacaksınız. Kurumların halkın olduğunu halka anlatmak lazım.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: