Trabonspor, Galatasaray maçında galibiyet özlemine son vermek istiyor

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son üç maçta galibiyeti bulunmayan Trabzonspor, 15. hafta karşılaşmasında yarın...

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son üç maçta galibiyeti bulunmayan Trabzonspor, 15. hafta karşılaşmasında yarın sahasında lider Galatasaray’ı ağırlayacak. Bordo - mavililer, şike soruşturmasının gölgesinde oynanacak olan derbiyi kazanarak üç haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyor.
Süper Lig’deki son galibiyetini 2-1’lik skorla 10. haftada sahasında Karyserispor karşısında elde eden Trabzonspor, 11. haftada deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı, 12. haftada ise evinde Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. 13. haftada da Sivas deplasmanından 2-2’lik skorla dönen bordo - mavililer, yarın sahasında ağırlayacağı lider Galatasaray’ı yenerek hem üç haftalık galibiyet özlemine son vermek hem de zirve ile arasındaki puan farkının açılmasına dur demeyi hedefliyor.
Trabzonspor’da zorlu maç öncesi kart cezalısı Celutska ile sakatlıkları devam eden Vittek ve Tayfun dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Celutska’nın yokluğunda son haftalarda orta sahada görev verdiği Serkan’ı savunmanın sağına çekmesi bekleniyor. Şampiyonlar Ligi maçındaki 11’de bazı değişiklikler yapması beklenen Güneş’in, Volkan ve Adrian’ı ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.
Trabzonspor ile Galatasaray arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak müsabakayı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Ekrem Kan ve İsmail Şencan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hakan Özkan.
Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Zokora, Colman, Volkan, Halil, Adrian (Alanzinho) ve Burak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz