Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: "Meydan Parkı'nın ikinci etabının da tamamlanmasıyla kentin yeni yaşam alanı daha da cazip hale gelecek"

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın ikinci etabının da tamamlanmasıyla kentin yeni yaşam alanının daha da cazip hale

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın ikinci etabının da tamamlanmasıyla kentin yeni yaşam alanının daha da cazip hale geleceğini söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Atatürk Alanı'ndaki Meydan Parkı ile Bakırcılar Çarşısı'nı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Yapılan yeni düzenlemelerle Meydan Parkı'nın Trabzon'un yeni yaşam alanı olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın ikinci etabının da tamamlanmasıyla kentin yeni yaşam alanının daha da cazip hale geleceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Meydan Parkı'ndan daha fazla vatandaşın yararlanması için oturma gruplarının sayısının artırılacağını ifade eden Gümrükçüooğlu, "Burada daha önce bin 500 metrekare olan yeşil alan miktarını, 2 bin 300 metrekareye çıkardık. Ağaçların sayısını artırdık. Ayrıca ışıklandırması ve havuzlarıyla Meydan Parkı, Trabzon'un vizyon projelerinden biri olmuştur" dedi.

Gümrükçüoğlu, parktaki iş yerlerinin zamanla ortaya çıkan sorunlarına çözüm bulmak için yeni bir çalışma başlattıklarını vurgulayarak, "Park içerisinde bulunan tuvaletleri farklı bir şekilde dizayn edeceğiz. Ayrıca iş yerlerinin havalandırma sorunlarını da çözeceğiz. Bunun için gerekli çalışmaları başlattık" diye konuştu.

Bakırcılar Çarşısı'ndaki restorasyonu devam eden Alacahan'da incelemelerde bulunan Gümrükçüoğlu, Bakırcılar Çarşısı'nın Trabzon'un önemli alışveriş merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Gümrükçüoğlu, mahalle ve esnaf ziyaretlerine her zaman önem verdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Çünkü esnaflarımız mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilenlerdir. Bu anlamda mahallelerimizin sorun ve isteklerini en iyi öğrenebileceğimiz esnaflarımızı sık sıkı ziyaret ediyoruz. Onların gerek ülke, gerekse kentimiz hakkındaki izlenim, istek ve kanaatleri bizler için önemlidir. Hep birlikte kentimize en iyi hizmeti vermek için ziyaretlerimizi artırarak sürdüreceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: