Trabzon Belediyesinin yol çalışmaları

Trabzon Belediyesi yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon Belediyesi yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversite Mahallesi Barışçıl Sokak'ta 1 kilometre uzunluğunda, 12 metre genişliğinde yeni yol açan belediye, aynı mahallede bulunan İlim Sokak yolunu genişleterek 15 metreye çıkardı.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belirledikleri program dahilinde kent genelinde yeni imar yolları açma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, şunları söyledi:

"Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte yeni yol açma çalışmalarına hız verdik. Üniversite Mahallesi'nde bulunan Barışçıl Sokak'ta 1 kilometre uzunluğunda yeni imar yolu açtık. Önümüzdeki günlerde bu yolun asfaltlama ve diğer altyapı çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Eşit hizmet anlayışıyla mahallelerimize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz. Çalışmalarımızda bizlere her zaman destek veren mahalle muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: