Trabzon İl Genel Meclisi Toplantıları

Büyükşehir Yasası gereği yerel seçimlerin ardından tüzel kişiliği sona erecek olan Trabzon İl Genel Meclisi, son toplantılarını yapıyor.

Büyükşehir Yasası gereği yerel seçimlerin ardından tüzel kişiliği sona erecek olan Trabzon İl Genel Meclisi, son toplantılarını yapıyor. Meclis Başkanı Haydar Revi, İl Genel Meclisi salonunda yapılan toplantıda, meclisin AK Parti, CHP, MHP ve bağımsız üyelerine, yaptıkları hizmetler için teşekkür etti. Revi, İl Genel Meclisinin, Trabzon'un toplu iğne başı kadar olan alanında bile imzası olduğunu belirterek, "Meclis alnının akı ile hizmet bayrağını büyükşehir belediyesine bırakıyor" dedi. Toplantıların hafta sonu biteceğini ve 1 Nisan itibarıyla meclisin tüzel kişiliğinin sona ereceğini ifade eden Revi, "Her şeyi şeffaf, halka açık toplantılar ile yaptık. Şehrin ufkunu açtık. Trabzon'u Türkiye'ye ve dünyaya açtık. Çok çalıştık. Emek sarfettik, bütün arkadaşlarıma Trabzon halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Revi, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeliğine aday olan İl Genel Meclisi üyelerine de başarı diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: