Trabzon İşkur İl Müdürlüğü’nün Hizmet Tanıtım Faaliyetleri Devam Ediyor

Trabzon İŞKUR İl Müdürlüğü, kurum hizmetlerinin tanıtımı ve işbirliği kültürünün geliştirilmesi amacıyla Trabzon Serbest Muhasebeciler...

Trabzon İŞKUR İl Müdürlüğü, kurum hizmetlerinin tanıtımı ve işbirliği kültürünün geliştirilmesi amacıyla Trabzon Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı toplantı salonunda seminer düzenlendi.

Seminerde işverenlerin lehine olan 6111 sayılı kanunla getirilen sigorta teşvikleri, işbaşı eğitim programları, aylık işgücü çizelgelerinin online sisteme girilmesi ve istihdamı zorunlu olanların (engelli) istihdamında dikkat edilmesi gereken konular üzerinde duruldu.

Seminere yoğun katılım sağlanırken, güzel paylaşımlar gerçekleşti. Programın verimli geçmesi nedeniyle ilçelerde de benzer programların düzenlenmesi hususunda prensip kararı alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: