Trabzon Limanı'nda Kruvazör Bereketi

Trabzon Limanı'na bu yıl 13 kruvazör gemi yaklaşık 5 bin turist getirirken, yıl sonuna...

Trabzon Limanı'na bu yıl 13 kruvazör gemi yaklaşık 5 bin turist getirirken, yıl sonuna kadar 8 kruvazör geminin daha limana geleceği belirtildi.

Trabzon Limanı'na ilk kruvazör gemisi bu yılın Nisan ayında gelirken, şu ana kadar limanı ziyaret eden toplam 13 gemide bulunanların Avrupa ve Amerika'lı turistler olduğu belirtildi.

Bu hafta içinde Trabzon Limanı'na gelen Hollanda Bayraklı "Prınsendam" adlı gemi 670 turisti Trabzon'a getirirken, gelen turistlerin çoğu şehir merkezi ile turistik yerleri gezme imkanı buldu.

Reklam
Reklam

Şehir merkezinde alış veriş yapan turistler Trabzon'dan memnun ayrıldıkları gözlenirken esnaflar gelen turistlerin günü birlikten ziyade alış veriş yapabilmeleri için daha fazla kalmasından yana olduklarını belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: