Trabzon Lisesi’nin 1978 Mezunları Buluştu

Trabzon Lisesi’nde 1977-1978 Eğitim-Öğretim yılında birlikte eğitim gören 1978 6 Fen F sınıfı mezunları Trabzon...

Trabzon Lisesi’nde 1977-1978 Eğitim-Öğretim yılında birlikte eğitim gören 1978 6 Fen F sınıfı mezunları Trabzon Lisesi önünde buluştuktan sonra Maçka ilçesinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Mezuniyetlerinin 35.yılında bir araya gelen Trabzon Lisesi mezunları, yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, eski anıları tazeleyerek hasret giderdiler.

35 yıl sonra bir araya gelmenin gururunu ve heyecanını yaşadıklarını belirten mezunlar “Tarif edilemez bir mutluluk yaşadık. Yıllardır göremediğimiz arkadaşlarımızla beraber olduk eski anıları tazeledik, işi nedeniyle Trabzon dışında olan arkadaşlarımızla görüştük. Gelemeyen arkadaşlarımız oldu bir dahaki seferde arkadaşlarımızın tamamıyla bir araya gelmeye çalışacağız” dediler.

Reklam
Reklam

Mezunlar sohbet ve eğlencenin ardından tekrar buluşmak dilekleriyle birbirlerinden ayrıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: