Trabzon Özel İmperial Hastanesi‘nde Tedavi Gören Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde yatarak tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...

Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde yatarak tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği çerçevesinde hediyelerle sevindirildi.

Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Fatih Çelik, beraberinde Başhemşire Melahat Öymen, Halkla ilişkiler sorumlusu Sema Küçükosman ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuk ve çocuk cerrahi servislerinde yatmakta olan hasta çocukları ziyaret edip hediye dağıtarak “geçmiş olsun” dileklerini ilettiler.

Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Ömer Fatih Çelik, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkarak onları sağlıklı bir nesil olarak yetiştirmek bizim görevimizdir” dedi.

Reklam
Reklam

Çocuk bayramı münasebetiyle hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın moral bulmaları amacıyla kendilerine oyuncaklar hediye ettiklerini belirten Başhekim Çelik, “23 Nisan Bayramı'nı hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklarımızı unutmadık. Onları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunarak bir nebze olsun gönüllerini almaya çalıştık. Bu vesileyle, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım” diye konuştu.

Öte yandan Özel İmperial Hastanesi Başhemşiresi Melahat Öymen ve beraberindekiler çocuk yuvasını ziyaret ederek, yuvada kalan çocuklara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: