Trabzon saldırısını yorumlayan Emre Belözoğlu: Bu bir suikasttir

Fenerbahçe kafilesinin, Çaykur Rizespor maçı dönüşü Trabzon’da saldırıya uğramasını değerlendiren kaptan Emre Belözoğlu: Bu bir suikasttir.

Fenerbahçe kafilesinin Trabzon’da silahlı saldırıya uğramasının yankıları sürüyor. Çaykur Rizespor maçı dönüşü kafilede bulunan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu gelişmeleri değerlendirdi.

Millet Gazetesi’nin haberine göre, Emre Belözoğlu şu sözleri kullandı: “Bu tam anlamıyla bir suikast girişimi… Düşünün biz gece 22.30’da öldürülüyorduk bir gün sonra ise 13.30’da arkadaşlarımız attıkları gole seviniyorlar. Bu kadar basit mi? Bu iş futbol olmaktan çıktı. Bu yaşananların ardından biz Trabzon’a nasıl gideceğiz, onlar Kadıköy’e nasıl gelecek? Resmen kan davasına çevrildi. Kim temizleyecek bilmiyoruz.”

Reklam
Reklam

Yabancı oyuncuların korktuğundan ve iyi bir oyuncunun artık Türkiye’ye gelmeyeceğinden bahseden Emre; “Türkiye Futbol Federasyonu yabancıyı serbest bıraktı. Haydi iyi bir yabancı getirsinler. Bu saatten sonra iyi bir yabancı gelmez. Eldeki mevcut yabancılar da gider. Adamlara ne diyeceksiniz. Fenerbahçe-Trabzon olayı deseniz bir dert, ülke içi bir sorun deseniz ayrı bir dert. Tüm dünya (basın) bizden bansediyor.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: