Trabzon Valiliğinden Trabzonspor'a kombine kart desteği

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, önceki sezonlar olduğu gibi bu sezonda Trabzonspor’a kombine kart desteklerini...

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, önceki sezonlar olduğu gibi bu sezonda Trabzonspor’a kombine kart desteklerini devam edeceğini söyedi.
Vali Kızılcık, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Büyükaydın ve Recep Denizer’i makamında kabul etti. Trabzonspor’a her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirten Vali Kızılcık, önceki sezonlar olduğu gibi bu sezonda Trabzonspor’a kombine kart desteğinin devam edeceğini ifade etti.
Trabzonspor’un aldığı başarılar ile Türkiye’nin önemli kulüpleri arasında yer aldığını ifade eden Vali Kızılcık, bu sene Trabzonspor’un gösterdiği başarılı sonuçlardan ötürü yöneticileri kutladı.
Yöneticilerle sohbet eden Kızılcık, yeni sezonda da Trabzonspor’dan aynı performansı beklediğini ifade etti.
Türkiye’nin ve Dünyanın birçok yerinde Trabzonsporlu taraftarlar olduğunu ve Trabzonspor’un başarısının çok önemli olduğunu kaydeden Kızılcık , ''Bordo - mavili kulübün elde ettiği başarılar tüm camiayı çok mutlu ediyor. Toplumun mutluluğu biz yöneticileri de mutlu ediyor, adeta işimizi kolaylaştırıyor." dedi.
Vali Kızılcık, Valilik olarak her zaman Trabzonspor’un yanında olduklarını, bundan sonrada her konuda olduğu gibi kombine kart konusunda sonuna kadar destek vereceklerini ifade etti.
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’da Vali Kızılcık’a Trabzonspor’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz