Trabzon Valisi Kızılcık, Boksörleri Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, boksörleri ziyaret etti.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, boksörleri ziyaret etti.

Kızılcık, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na katılacak olan ve çalışmalarını Trabzon Gençlik Hizmetleri Kamp Eğitim Merkezi'nde sürdüren Erkekler Boks Milli Takım kampını ziyaret etti.

Sporculardan Londra Olimpiyatlarında büyük başarılar beklediklerini belirten Kızılcık,"2014 yılında bayrağımızı şanla ve şerefle temsil etmeye hazır olduğunuzu biliyorum. Biz sizlerden ümitliyiz, inşallah bu sıcak günlerde döktüğünüz terler size madalya olarak dönecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Vali Kızılcık, boksörlerin uluslararası alanda başarıları bulunduğunu anımsatarak, "Başarılarınıza daha büyük başarılar katacağınızı düşünüyoruz. Tabi ki olimpiyatlar çok kolay değil, artık dünyada fark edilen ve rakiplerimizin takip ettiği sporculara sahip olan bir ülkeyiz" diye konuştu.

Sporculara başarılar dileyen Vali Kızılcık, şöyle devam etti:

"Orada da ülkemizi ve milletimizi en iyi şekilde temsil edeceğinizi biliyoruz. Sizler 75 milyon insan içinden bu spora gönül vererek, ülkemizi temsil etme hakkı kazandınız. İnşallah olimpiyatta da bizleri gururlandıracaksınız. Olimpiyatların ruhu spor ve kardeşliktir. Sizler bu konuda en iyiler olduğunuzu göstereceksiniz."

Vali Kızılcık, sporcu ve antrenörlere saat hediye etti.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: