Trabzon Valisi Kızılcık esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyor

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Pazarkapı Mahallesi’ne giderek esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti....

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Pazarkapı Mahallesi’ne giderek esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Esnaf ziyaretlerini rutin olarak gerçekleştiren Vali Kızılcık, ziyaretlerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Balık satan bir esnafın yanına giden Vali Kızılcık, özellikle sevdiği hamsinin bu sezon yüz güldürüp güldürmeyeceğini sordu, esnafta, "Sayın Valim bu sene hamsi sezonu iyi gidiyor. Fiyatlarda makul düzeyde. Sizinde hamsiyi sevmeniz beni mutlu etti." dedi.
Daha sonra fındık tüccarına giden Vali Kızılcık, fındık piyasasının durumunu fındık tüccarına sordu. Vali Kızılcık, fındık piyasasının durumunun sevindirici olduğunu ifade ederek, "Bu sene fiyatları iyi bir seviyede bulunması çiftçilerimiz adına sevindirici bir gelişme. Geçim kaynaklarından biri olan fındığın piyasasının iyi olması Trabzonlu hemşerilerim için çok önemli. Ayrıca fındık piyasasının iyi olması ticaretimiz için de önemlidir." şeklinde konuştu.
Esnafları ziyaret sırasında özellikle çocuk ve yaşlılar ilgilenen Kızılcık, vatandaşların her zaman yanında olduğunu belirtti. Zaman buldukça esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Kızılcık, "Esnafımızın ve vatandaşımızın arasına girerek sıkıntı ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Esnafımızla ekonomimizin durum değerlendirmesini yapıyoruz. Çünkü esnaflarımız ekonomimizin bel kemiğidir. Ayrıca sokakta görüştüğümüz vatandaşlarımızın da görüşlerini alıyoruz. Bizim için yaptığımız işlerde vatandaşımızın memnuniyeti de önemlidir. O yüzden Trabzonlu hemşerilerimizin görüşlerine önem veriyor ve çalışmalarımızı onların mutluluğu için yapıyoruz." ifadelerine yer verdi.
Ziyaret sırasında mangal yapan esnafların ikramını da geri çevirmeyen Vali Kızılcık, esnaflarla la birlikte mangal başına oturak sohbet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz