Trabzon Valisi Kızılcık:"Organize Sanayi Bölgelerinde Istihdamın Artması Için Çalışıyoruz"

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, "Organize sanayi bölgelerinde istihdamın artması için çalışıyoruz" dedi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, "Organize sanayi bölgelerinde istihdamın artması için çalışıyoruz" dedi.

Valilik B Toplantı Salonu'nda, Vali Kızılcık başkanlığında düzenlenen toplantıya, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nun yanı sıra Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Kızılcık, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesine ilişkin bir çok konuyu görüşmek için toplandıklarını ifade ederek, "Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nin büyük oranda parsel tahsisi tamamlandı. Şu anda amacına uygun olarak faaliyet gösteriyor, ülkemizin istihdam hayatına ciddi katkılar sağlıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Organize sanayi bölgelerinin altyapısının daha iyi hale getirilmesini istediklerini anlatan Kızılcık, "Organize sanayi bölgelerinde istihdamın artması için çalışıyoruz. Organize sanayi bölgemizin bugünlere gelmesinde katkıları olanlara ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da organize sanayi bölgelerimiz performansını artırarak ülke üretimine katkı sağlamaya devam edecektir" diye konuştu.

Muhabir: Tuncay Bekar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: