Trabzon ve Fener'de büyük şok!

Trabzonspor ve Fenerbahçe'de perşembe günü oynanacak Avrupa Ligi mücadeleleri öncesinde sakatlık şoku yaşanıyor.

Trabzonspor ve Fenerbahçe'de perşembe günü oynanacak Avrupa Ligi mücadeleleri öncesinde sakatlık şoku yaşanıyor.

Aykut Kocaman'ın bu akşam Trabzonspor karşısında ilk 11'de görev verdiği nöbetçi golcü Semih, 30. dakikada rakibiyle girdiği pozisyonda sakatlandı. Bilica'nın da kolundan sakatlandığı bildirilirken, Volkan Demirel'in de PAOK maçına yetişmesinin zor olduğu bildirildi. Trabzonspor'un yeni transferi Glowacki'nin de iç yan bağlarındaki sakatlıktan dolayı Liverpool önünde oynayamayacağı açıklandı.

Reklam
Reklam

FENERBAHÇE'DE SEMİH ŞOKU

Tecrübeli golcü, girdiği pozisyondan sonra 5 dakika sahada kalabildi. Yedek kulübesine elleriyle kendisini çıkartmasını işaret eden Semih, 30'uncu dakikada sakatlanarak yerini yeni transfer Stoch'a bıraktı.

Semih'in gelecek hafta oynanacak olan Manisaspor maçında yer alıp almayacağı yapılacak kontroller sonrasında netlik kazanacak.

GLOWACKI, LIVERPOOL MAÇINDA YOK

Fenerbahçe maçında sakatlanarak oyundan alınan Trabzonspor'un Polonyalı savunma oyuncusu Arkadiusz Glowacki'nin Liverpool maçında oynayamayacağı açıklandı.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener yaptığı açıklamada Glowacki'nin ayağının iç yan bağlarında bir gerilme meydana geldiğini belirterek, "Bu bağlamda sorunun ne olduğu yarın çekilecek olan MR sonucunda netleşecek. Oyuncu bir süre aramızda olmayacak, Liverpool maçında oynaması zor. Fenerbahçe galibiyetiyle sevindik ama bu sevincimiz üzüntülü ile birlikte oldu" dedi.