Trabzon Ve Uzungöl Suudi Arabistan Televizyonunda Tanıtıldı

Trabzon ve Uzungöl'ün, Suudi Arabistan'da yayın yapan Al Majd televizyon kanalında tanıtıldığı bildirildi.

Trabzon ve Uzungöl'ün, Suudi Arabistan'da yayın yapan Al Majd televizyon kanalında tanıtıldığı bildirildi.

Trabzon Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Suudi Arabistan'dan Trabzon'a gelen gazetecilerden Hasan Abdu'nun, ülkesine döndükten sonra Arapların "Çam Gölü" olarak isimlendirdiği Uzungöl'ün tanıtımını yapan bir program hazırladığı belirtildi.

Ulusal yayın yapan Al Majd kanalının "Yeni Gün" adlı programında Trabzon ve Uzungöl'ün tarihi ve kültürel geçmişinin anlatıldığı ifade edilen açıklamada, programda Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın da alternatif turizm merkezi olan Trabzon'un son yıllarda özellikle Arapların ilgisinden memnun olunduğu ve Riyad-Trabzon arasında başlayacak direkt seferlerin bu potansiyeli daha da artıracağı görüşlerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, Suudi gazetecilere Trabzon gezisinde eşlik eden Trabzon Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoğlu ve Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül'ün de Uzungöl ile ilgili yorumlarına yer verildiği vurgulandı.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: