Trabzon'da 315 Kursiyer Sertifika Aldı

Trabzon - Trabzon'da 315 kursiyerin sertifikasını törenle aldığı bildirildi.<br> Trabzon Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin önemli eğitim merkezlerinden olan Kalkınma Mahallesi

Trabzon - Trabzon'da 315 kursiyerin sertifikasını törenle aldığı bildirildi.
Trabzon Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin önemli eğitim merkezlerinden olan Kalkınma Mahallesi Gençlik Merkezi'nin, gençleri meslek sahibi yapmaya devam ettiği belirtildi.
Gençlik Merkezi öğrencilerinin yıl sonu etkinliği düzenleyerek hünerlerini sergiledikleri ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Gençlik Merkezi'nin dil kurslarından mezun olan öğrenciler 5 ayrı dilde yapılan bilgi yarışmasında hem dil yeteneklerini ortaya koydu hem de bilgilerini ölçtüler. Ayrıca merkezin, müzik kursundan mezun olan öğrenciler de sezon boyunca aldıkları eğitimle çalmayı öğrendikleri enstrümanlarla dinleyicilere keyifli gece yaşattılar. Törende bilgisayar, resim, İngilizce, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, İtalyanca, Arapça ve Flemenkçe olmak üzere toplam 315 kişiye sertifikaları teslim edildi."
Açıklamada, ayrıca Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören kursların gelecek sezonda da devam edeceği vurgulandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: