Trabzon'da Avrupa Şampiyonu boksöre görkemli karşılama

Ankara'da yapılan 39. Avrupa Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'nda 60 kiloda Avrupa şampiyonu olan Fatih Keleş...

Ankara'da yapılan 39. Avrupa Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'nda 60 kiloda Avrupa şampiyonu olan Fatih Keleş ile 56 kiloda üçüncü olan Furkan Ulaş Memiş, Trabzon'da görkemli bir şekilde karşılandı.
Antrenörleri Nazım Dalkıran ve Cahit Süme ile Trabzon’a gelen Keleş ve Memiş’i, havalimanında Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, yakınları ve bir grup vatandaş çiçeklerle karşıladı.
Avrupa Şampiyonu Fatih Keleş, şampiyonluk sevincini ilk olarak 8 aylık bebeği Eylem, 3 yaşındaki oğlu Kaan Berk ve eşi Fatma ile kutladı. Keleş, basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, takım halinde şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Trabzon'a ve Türkiye'ye 1 altın ve 1 bronz madalya kazandırdık. Bu madalyaları Trabzon halkına armağan ediyoruz.” dedi.
Furkan Ulaş Memiş de Türkiye'ye madalya kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.
Fatih Keleş'in antrenörü Nazım Dalkıran ile Furkan Ulaş Memiş'in antrenörü Cahit Süme de sporcularının ellerinden gelenin en iyisi yaptığını belirterek, Türkiye ve Trabzon’a bu başarıyı yaşattıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz