Trabzon’da Avukata Darp İddiası

Trabzon’un Araklı ilçesinde Hüseyin S. isimli avukat daha önce avukatlığını yaptığı kişi tarafından darp...

Trabzon’un Araklı ilçesinde Hüseyin S. isimli avukat daha önce avukatlığını yaptığı kişi tarafından darp edildiği gerekçesiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre, avukat Hüseyin S., polise verdiği ifadede S.T isimli müvekkilinin tutuklu bulunduğu bir ceza davasında avukatlığını yaptığı ve 2 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye olduğunu, sonrasında ise 17 ay hapis cezası aldığını anlattı. Avukat Hüseyin S., davanın Yargıtayca kesinleşmesinin ardından müvekkilinin cezasını çektikten sonra cezaevinden çıktığını ve olay günü Araklı Belediye Kültür Merkezi yanında karşılaşarak kendisine yönelik “ Seni vuracağım, seni bıçaklayacağım” diyerek kafa attığını, yüzüne ve ve göğsüne de yumruk attığını ve bu sırada da gözlüğünün yere düştüğünü kaydederek davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Polis tarafından gözaltına alınan olayın şüphelisi S.T ise hakkındaki suçlamaları kabul etmezken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: