Trabzon'da bayram tedbirleri alındı

Trabzon Belediyesi vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmesi için şehir genelinde bir...

Trabzon Belediyesi vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmesi için şehir genelinde bir takım tedbirler aldı.
Belediye, bayramda yoğun olarak yapılan kabir ziyaretleri için kabristanlıklara ücretsiz otobüs seferleri koydu. Boztepe ve Bahçecik mezarlıklarında kabir ziyaretinde bulunacak vatandaşlar için Meydan’da bulunan eski Bağ-Kur eski binası önünden otobüs kaldırılacak. Bostancı ve Sülüklü mezarlıklarına gitmek isteyen vatandaşlar için ise Baro binası önünden otobüs seferleri düzenlenecek.
Vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat bir şekilde yapmalarını sağlamak için mezarlıklardaki düzenleme, temizleme ve boyama çalışmaları da tamamlandı. Kabir ziyareti yapmak için mezarlıklara gelen engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlar, istemeleri halinde belediye görevlileri tarafından ulaşımları sağlanacak. Vatandaşların eş, dost ve akraba ziyaretlerini rahatça yapabilmeleri için de belediye otobüsleri bayram boyunca ücretsiz hizmet verecek.
Bayram boyunca vatandaşların yoğun olduğu yerlerdeki zabıta görevlilerinin sayısı artırılacak vatandaşlarını alışveriş ve ziyaretlerini rahatlıkla yapmaları sağlanacak. Vatandaşların dilek ve şikayetlerini anında değerlendirmek için şehrin doğu ve batı yakasında motorize ekipler görevlendiren belediye, bayram süresince temizlik hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için de yeterli personel görevlendirdi. Su, kanal, temizlik ve itfaiye hizmetleriyle ilgili oluşturulan nöbetçi ekipler hizmetlerin aksamadan devam ettirilmesini sağlayacak. Vatandaşların bayram süresince oluşabilecek olumsuzluklar karşısında şikayetlerini 3261624, 3211628, 185 ve 188 nolu telefonları iletebilecekleri bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz