Trabzon'da Beşiktaşlıları isyan ettiren pozisyon

Spor Toto Süper Lig erteleme maçında karşı karşıya gelen Trabzonspor-Beşiktaş maçı tartışmalı başladı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ
Trabzonspor kalecisi Esteban’ın yaptığı hatadan sonra Mario Gomez ile gole çok yaklaşan Beşiktaş, penaltı bekledi ancak hakem Bülent Yıldırım pozisyonu devam ettirdi!

Trabzonspor karşısında maça tutuk başlayan Beşiktaş, bordo-mavili savunmanın büyük hatasında 11. dakikada gole yaklaştı. Quaresma'nın ortasında kaleci Esteban topu kontrol etmekte zorlanınca savunmada Douglas araya girdi. Douglas'ın uzaklaştırmak istediği top Mario Gomez'in önünde kaldı.

Reklam
Reklam

Alman golcü, ilk vuruşunda savunmaya çarpan topu tamamlamak için ikinci müdahalesini yaptı. Bu kez meşin yuvarlak yerdeki Mustafa Yumlu'nun eline çarptı. Hakem Bülent Yıldırım bu pozisyonda devam dedi.

Beşiktaş'tan penaltı paylaşımı: Yorumsuz

MUSTAFA ÇULCU: NET PENALTI BADEM OLDU!
Pozisyonu hurriyet.com.tr için değerlendiren Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, "Net penaltı" dedi. Çulcu, şunları söyledi:

"Net bir penaltı gitti, badem oldu! Mustafa Yumlu açık bir şekilde topa elle dokunuyor. Hadi hakem Bülent Yıldırım göremedi, arka taraftaki 5. hakem Hakan Ceylan nasıl göremez! 5. hakem bana burada lazım. Pozisyon tam önünde oldu. Aslında hakem de gördü, 5. hakem de gördü ama vermediler. Akıl alır gibi değil. Burada penaltının yanı sıra bir de sarı kart verilmesi lazım."

Bu arada pozisyonun hemen öncesinde Kerim Frei, Mario Gomez'e topu kestiğinde bazıları 'ofsayt' diye düşünebilir ama kesinlikle ofsayt değil.