Trabzon'da Doktorlar Sağlık Şehitlerini Anmak Ve "sağlıkta Şiddete Hayır" Demek İçin Atatürk Alanında Biraraya Geldi

Trabzon'da doktorlar, 1 yıl önce Gaziantep'de öldürülen meslektaşları için Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek...

Trabzon'da doktorlar, 1 yıl önce Gaziantep'de öldürülen meslektaşları için Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek saygı duruşunda bulundu ardından İstiklal Marşını okudu. Burada yapılan konuşmalarda sağlık çalışanlarına yapılan şiddet kınandı.

Dr. Ersin Aslan'ın 2006 yılında mezun olduğu KTÜ Tıp Fakültesi'nden gelen bir grup öğrenci de Dr. Aslan'ın anısına bir konuşma yaparken, kendisini unutmayacaklarını belirttiler.

Trabzon Tabib Odası Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Dr. Osman Bulut ise Gaziantep'de öldürülen Dr. Ersin Aslan'ı ve diğer arkadaşlarını unutmadıklarını belirterek sağlık şehitlerini anmak ve sağlıkta şiddete hayır demek için bir araya geldiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: