Trabzon'da Elektrik Kesintisi

Trabzon'da merkez, Of ve Maçka ilçelerinde elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Trabzon'da merkez, Of ve Maçka ilçelerinde elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Çoruh EDAŞ Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, tesis yenileme çalışması nedeniyle 9 Şubat Cumartesi günü 08.30-12.00 saatleri arasında Of ilçesine bağlı Uğurlu beldesi ve bağlı köylerine elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Açıklamada, 10 Şubat Pazar günü ise 08.30-16.30 saatleri arasında Yenicuma, Bahçecik, 1, 2 ve 3 Nolu Erdoğdu mahallelerine, 06.00-14.00 saatleri arasında Meydan civarı, Esentepe, Gazipaşa, Cumhuriyet, Boztepe mahalleleri ile İran ve Tanjant caddeleri, 08.00-15.00 saatleri arasında Maçka ilçesine bağlı Esiroğlu beldesi, Merkez, Kumrulu, Işıklar, Öğütlü ve Bahçekaya mahallelerinde elektrik kesintisine gidileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: