Trabzon'da Hemşirelikte Liderlik Sempozyumu Düzenlendi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından, Hemşirelik Haftası'nda "Hemşirelikte Liderliği Güçlendirme...

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından, Hemşirelik Haftası'nda "Hemşirelikte Liderliği Güçlendirme Sempozyumu" düzenlendi.

KTÜ Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Farabi Hastanesi Başhekimliği, Hemşirelik ve Ebelik Mezunları Derneği, KTÜ Hemşirelik ve Ebelik Kulübü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastaneleri Başhemşirelikleri iş birliği ile Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinde "Hemşirelikte Liderliği Güçlendirme Sempozyumu" gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen'in Onursal Başkanlığı'nı yaptığı sempozyuma İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kemal Süleyman da dinleyiciler arasındaydı. Düzenlenen sempozyumda, "Türkiye'de hemşirelik hizmetleri ve hemşirelikte liderlik durum değerlendirmesi, liderlik ile ilgili temel kavramlar, 21'inci yüzyılda lider hemşireler nasıl güçlendirilir" başlıkları altında katılımcılara bilgiler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: