Trabzon'da Kaçakçılık

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde...

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde yaptıkları denetimlerde 7 bin 400 paket sigara ile 60 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Pazarkapı Mahallesi'nde durumundan şüphelenilen bir kişinin elindeki poşetlerde yapılan aramada 2 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde bir otobüste bir yolcuya ait valizde yapılan aramada 2 bin 200 paket sigara, yine aynı yerde başka bir otobüsün gizli bölmelerine yerleştirilmiş vaziyette 2 bin 500 paket sigara ve 60 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili 3 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz