Trabzon'da Kadına Şiddet Olaylarında Artış

Trbzon'un Şalpazarı ilçesinde midesi ağırdığı için kendisine hastaneye götürmesi istediği eşinden dayak yiyen kadın soluğu...

Trbzon'un Şalpazarı ilçesinde midesi ağırdığı için kendisine hastaneye götürmesi istediği eşinden dayak yiyen kadın soluğu ilçe emniyet amirliğinde aldı.

Edinilen bilgiye göre, Şalpazarı İlçe Emniyet Amirliği'nce ifadesi alınan N.A (30) isimli kadın, eşi Ş.A (40) ile 11 yıldır evli olduklarını eşinin akşamları genellikle eve alkollü geldiğini belirterek olay günü midesi ağırdığı için eşinin kendisini hastaneye götürmesini istediğini söyledi. N.A, eşi Ş.A'nın daha sonra kendisine hakaret ederek darp ettiğini belirterek eşinden boşanmayı düşündüğünü belirterek davacı ve şikayetçi oldu.

Reklam
Reklam

Olayın şüphelisi Ş.A ise ifadesinde eşiyle aralarında yaşanan olaydan sonra bir arada olamayacağını, boşanmaya karar verdiğini, eşine şiddet uygulamadığını ve hakaret etmediğini belirtti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz