Trabzon'da Okocha heyecanı

Yabancı futbolcu transferinde en iyisini alabilmek için uğraş veren Trabzonspor, bu konuda acele etmiyor. Başkan yardımcısı Yusuf Şimşek, paniğe gerek olmadığını belirterek, takıma en fazla katkı sağlayacak isimleri bordo - mavili ekibe kazandıracaklarını belirtti.

Teknik Direktör Lazaroni'nin verdiği rapor doğrultusunda oyun kurucu ve sol kanada kaliteli futbolcu arayan yönetim, Brezilya'nın Internacional takımında oynayan Mossoro ve Jorge Wagner üzerinde yoğunlaştı.

Trabzonspor'un Türk statüsünde olması nedeniyle yakında ilgilendiği, ancak istediği yüksek transfer ücreti nedeniyle vazgeçme aşamasına gelinen Nijeryalı Okocha, fiyatında indirim yaptı. Okocha'nın durumunun da önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Evlilik rötarı

Bordo-mavililerde Yattara'nın gecikmesine neden olarak evliliği gösterildi. Profesyonel futbol işleri sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, "Yattara, birlikte yaşadığı eşi Aminata ile Gine'de resmi nikah töreni düzenledi. Bu nedenle geç kaldı" dedi. Gineli oyuncu bugün Belçika'da olacak, buradan İstanbul aktarmalı olarak Trabzon'a geçecek.

Kaynak : Milliyet