Trabzon'da olaylı gece

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile Medicana Sivasspor arasında oynanan mücadelede Sivasspor kalecisi Ertuğrul Taşkıran'ın tribünden gelen bir madde nedeniyle kafası yarıldı.

Dün akşam oynanan mücadelenin uzatma dakikalarında Sivasspor'un Fenerbahçe'den kiraladığı kalecisi Ertuğrul Taşkıran, bordo-mavili tribünlerden gelen yabancı bir madde sonrasında bir anda yerde kaldı.

Ertuğrul Taşkıran uzun süre yerden kalkamazken, kafasında bir kanama olduğu ortaya çıktı. Ertuğrul, başına bandaj yapılmasının ardından maça devam edebildi.

Öte yandan sahaya atılan ayakkabıyı da top toplayıcı çocuklar saha dışına çıkardı.

İlginç protesto

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndaki kritik mücadelede düdük çalan Mete Kalkavan'ın yönetiminden hoşnut olmayan Bordo-Mavili taraftarlar, son düdüğün ardından sahaya sahte para attı. Hakem Kalkavan, normal süresi 2-2 biten müsabakanın 84. dakikasında Salih Dursun'a direk kırmızı kart göstererek oyundan atmıştı. Büyük tepki toplayan bu karar sonrası Karadeniz temsilcisinin teknik direktörü Ersun Yanal, adeta çılgına dönmüş ve hakemlere yoğun itirazlarda bulunmuştu.

Reklam
Reklam

Anahtar Kelimeler: