Trabzon'da Önümüzdeki Yıl 150 Bin Ton Asfalt Serilecek

Trabzon Belediyesi, önümüzdeki yıl 150 ton asfalt serecek.

Trabzon Belediyesi, önümüzdeki yıl 150 ton asfalt serecek.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye meclisinde yaptığı konuşmada, kentte, bu yıl planladıkları 85 bin ton asfalt dökme hedefini aşarak Trabzon genelindeki yollara 101 bin ton asfalt serdiklerini söyledi.

Hava şartlarının iyi gitmesi durumunda asfaltlama çalışmalarını sürdüreceklerini anlatan Gümrükçüoğlu, 2013 yılında Trabzon genelinde 150 bin ton asfalt sermeyi planladıklarını belirtti.

Gümrükçüoğlu, bu yıl serilen asfalta 13 milyon TL harcadıklarına ifade ederek, makine parkına kazandırdıkları 120 yeni araç ve iş makinesinin yanı sıra kurdukları çağdaş ve modern asfalt plenti ile Trabzon'un "büyükşehir" olmaya hazır olduğunu anlattı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: